JÖVENDŐLÉS

2014.07.20 21:41

JÖVENDŐLÉS

A  HŰTLEN ÉS A BALGA  SZOLGÁNAK./Mát.24/45-47 /

Eljön az édenkerti  Paradicsom nem sokára, vackorba fogsz harapni nem mannába. Még a földi örökség is el lesz véve Tőled, mert a nagyratörő álmaid bűnbe sodort Téged.

Meglátod majd, hogy milyen zord a sötétség,  az életed csak  egy elvesztegetett reménység. Ha az igazságot másokba plántáltad, magadat a jóra miért nem tanítottad?

Hasonlóvá lettél a hamis tanítóhoz, mert besoroltad magad a nagy Bíró balkeze felől állókhoz. Elvesztetted reményedet a szellemi életre, el fogsz menni az örök megsemmisítésre.

Nem fogod átélni az átváltozás érzését, elvesztetted örökre a mennybemenetel örömét. Vesztességed mérhetetlen, mert nem láthatod meg a Fiú Isten Atyját, nem gyakorolhatod  törvényesen a Fiú Isten teokratikus hatalmát.

Jobb lett volna, ha alázatos szolga maradsz, az égi szárnyalás helyet a földhöz ragadsz. A sáfárságod méltatlanná tett Téged, ezt ítéli majd a nagy Bíró, és ez lesz a Te véged.

Tudd meg, hogy Te már a Szent Lélek ellen vétkeztél, nem nyerhetsz bűnbocsánatot, mert útközben már elvéreztél. Szállj magadba és segíts még másokon, legeltesd a juhokat tiszta imádaton.

A bitorolt hatalmat add vissza annak akitől elraboltad, könnyíts a lelkeden mielőtt belőled kiszakad. Még arra sem lesz időd, hogy jól kisírd magad, hiszen  te is tudod, hogy vétked miatt a menyegzői elhívásod elmarad.

Füst lesz belőled, mint párából a felhő, éltető vized, nem hullik vissza a földre mint az eső. Megszűnik hatalmad, lényed is eltűnik, fövenyre épített  várad majdcsak összeomlik.

A szakadást még meg kell élned, hogy lásd mit tettél, Isten és ember ellen mily nagyot vétettél. Vétked a Tiéd, magadnak szerezted, jutalmad a tüzes tó lesz, azt Te megérdemelted.

Nyíregyháza, 2012/12/31.

                                                                                                                             Mohácsi  László

                                                                                                              bibliakutató és biblia tanácsadó

 

Elérhetőség

bibliatanulmanyok-hittetelek 42-445-220 mohacsilaszlo35@freemail.hu